Zoeken
15 oktober verschijnt ‘De tweede helft van je leven’
15 oktober verschijnt De tweede helft van je leven van Susan Smit!

15 oktober verschijnt ‘De tweede helft van je leven’

Gepubliceerd op 20 juni, 2024 om 11:00, aangepast op 18 juli, 2024 om 15:59

Vanaf je veertigste stap je in een volgend hoofdstuk. Als het hoogste goed van ouder worden eruit bestaat om je leven te leiden zoals je deed en eruit te blijven zien zoals je eruitzag, dan mis je het hele punt. De transformatie van de overgang wil je ergens naartoe leiden; naar een leven waarin je meer dan ooit jezelf bent, loslaat wat niet meer voor je werkt en de wereld brengt wat je ten diepste te bieden hebt. 

Op de drempel van de tweede levenshelft zie je al dat veel vrouwen ophouden met zichzelf wegcijferen, met plooibaar en bescheiden zijn en door iedereen aardig gevonden te willen worden. Ze lijken eindelijk samen te vallen met zichzelf. Een deel ervan heeft te maken met veranderende hormonen – de natuur helpt je – en een ander deel met de jaren die achter je liggen en die jou iets hebben geleerd.

In De tweede helft van je leven nodigt Susan je uit om de weerstand tegen ouder worden te laten varen. Laat je niet wijsmaken dat je minder waard wordt, maar neem eindelijk je ware vorm aan. Deze nieuwe fase kan er een zijn van vreugde, vervulling en verdieping, als je de vruchten die geplukt kunnen worden niet verwerpt in een poging zo lang mogelijk bloesem te dragen. De tweede helft in een vrouwenleven gaat over oogsten.

Nu al te reserveren. Klik hier.

De tweede helft van je leven. De kracht en wijsheid van de vrouw, Susan Smit. Lebowski, € 23,99.

Boeken
Susan Smit - De tweede helft van je leven
Susan Smit

De kracht en wijsheid van de vrouw

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Susan Smit voor het laatste nieuws