Zoeken
Boekingen
Boekingen

LEZINGEN

Susan Smit is een veelgevraagd spreker in bibliotheken, theaters, boekhandels en bedrijven. Na afloop van de lezing beantwoordt ze vragen uit het publiek en is er gelegenheid haar boeken te kopen en te laten signeren.

Susan geeft lezingen over de volgende onderwerpen:

LEVEN EN WERK VAN SUSAN SMIT

Susan vertelt over haar romans en schrijverschap. Ze vertelt waarom ze haar boeken wilde schrijven en wat deze haar voor inzichten hebben gebracht. Ze draagt voor uit eigen werk, beantwoordt vragen uit het publiek en signeert. 

MODERNE SPIRITUALITEIT

Susan Smit schrijft naast romans ook boeken over persoonlijke groei en stukken voor tijdschrift Happinez. Ze staat bekend om haar speelse en nuchtere benadering van moderne spiritualiteit. Ze gaat in op de levensbeschouwing van moderne hekserij die ze beschreef in haar boeken ‘Heks’ en ‘De wijsheid van de heks’. In haar boek ‘Laat het los & andere tegelsprookjes’ fileert ze eigenzinnig en met de nodige humor de tegelspreuken die gemeengoed zijn geworden en onderzoekt hoe je er weer frisse inspiratie van kunt krijgen.

KUNST, CREATIVITEIT EN INSPIRATIE

Susan spreekt over kunst beleven, creativiteit inzetten en inspiratie vinden. Wie de lege ruimte voor het scheppen durft te betreden, verbeeldingskracht ontwikkelt en de moed vindt om er vorm aan te geven, vindt oversneden levenslust. Dat is niet voorbehouden aan ‘de kunstenaars’. Ze vertelt wat kunst – het ontvangen en het maken ervan – ons ook in ons dagelijkse leven kan brengen. Ze draagt voor uit haar eigen romans, waarin het altijd kunst en artisticiteit zijn die troost, inzicht en vreugde geven, en beantwoordt vragen.

GROEIEN DOOR LIEFDESVERDRIET

Susan geeft samen met schrijfster Marion Pauw, met wie ze het boek 'Hotel Hartzeer' schreef (april 2017), een inzichtrijke, humorvolle en interactieve lezing over hoe om te gaan met liefdesperikelen, single zijn, liefdesverdriet en nieuwe liefde vinden. En hoe deze zaken te benutten om een rijker en steviger mens te worden. Samen vertellen ze wat ze zelf hebben ervaren en geleerd in de liefde en van alle deskundigen die ze hebben gesproken. 

LIEFDESBRIEVEN SCHRIJVEN

Tijdens de workshop 'Liefdesbrieven schrijven' horen de deelnemers meer over de achtergrond van de mooiste liefdesbrieven in de geschiedenis, Susan leest voor ter inspiratie en deelnemers krijgen tips hoe een liefdesbrief te schrijven. Uiteindelijk schrijven alle deelnemers een eigen brief die zelfs Cupido niet kan weerstaan, wordt er gedeeld, gelachen en soms een traantje weggepinkt. Te boeken via Bureau Bruinzeel.

Boekingen

De Schrijverscentrale

Voor informatie over boekingen in bibliotheken, theaters en culturele centra kun je contact opnemen met:

De Schrijverscentrale
Nieuwe Prinsengracht 89 
1018 VR Amsterdam 
020 623 49 23 
info@deschrijverscentrale.nl

Boeken
Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit
Susan Smit, Bregje Hofstede, Arthur Japin, Joke J. Hermsen, Beatrijs Smulders, Manon Uphoff e.a. - Heksenmonument
Susan Smit, Bregje Hofstede, Arthur Japin, Joke J. Hermsen, Beatrijs Smulders, Manon Uphoff e.a.

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Susan Smit voor het laatste nieuws