Zoeken
'De onzichtbaren' van Frank Nellen stijgt 29 plekken in De Bestseller 60
In de Boekenweek maar liefst drie titels van Overamstel uitgevers in de bestsellerlijst

'De onzichtbaren' van Frank Nellen stijgt 29 plekken in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 20 maart, 2024 om 13:00, aangepast op 20 maart, 2024 om 12:33

De onzichtbaren van Frank Nellen stijgt in deze Boekenweek maar liefst 29 plekken in De Bestseller 60. Nadat de roman vorig najaar de een na de andere prachtige recensie ontving en ook nog eens een sterrenregen aan beoordelingen, werd dit literaire meesterwerk drie weken geleden bekroond met de Boekhandelsprijs 2024 en werd vorige week bekend gemaakt in Nieuwsuur dat hij op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs staat. De onzichtbaren staat deze week op nummer 14.

Ook Alles wat beweegt is gestegen afgelopen week. De nieuwe historische roman van Susan Smit vertelt het verhaal van de Amerikaanse Isadora Duncan, de pionier van de moderne dans. Wanneer ze zwanger wordt van een getrouwde man, trekt ze zich terug in een villa in de duinen van Noordwijk aan Zee. Hopelijk ongezien door de paparazzi wil ze hier in Nederland haar eerste kind krijgen. Als ongetrouwde vrouw zet Isadora alles op het spel. Deze week vinden we Alles wat beweegt op nummer 20.

Daarnaast is de internationale bestseller van Delia Owens wederom in De Bestseller 60 te vinden. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer 45. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Eind januari werd bekendgemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

 

Boeken
Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit

Begin vorige eeuw beleeft een wereldberoemde danseres aan de Nederlandse kust de grootste omwenteling van haar leven

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Susan Smit voor het laatste nieuws