Zoeken
'Alles wat beweegt' van Susan Smit stijgt 17 plekken in De Bestseller 60
In week 11 drie titels van Overamstel Uitgevers in de bestsellerlijst

'Alles wat beweegt' van Susan Smit stijgt 17 plekken in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 13 maart, 2024 om 14:02, aangepast op 13 maart, 2024 om 14:45

Alles wat beweegt stijgt maar liefst 17 plekken in de lijst afgelopen week. De nieuwe historische roman van Susan Smit vertelt het verhaal van de Amerikaanse Isadora Duncan, de pionier van de moderne dans. Wanneer ze zwanger wordt van een getrouwde man, trekt ze zich terug in een villa in de duinen van Noordwijk aan Zee. Hopelijk ongezien door de paparazzi wil ze hier in Nederland haar eerste kind krijgen. Als ongetrouwde vrouw zet Isadora alles op het spel. Alles wat beweegt vinden we deze week op nummer #26

Ook De onzichtbaren van Frank Nellen staat deze week in De Bestseller 60. Nadat de roman vorig najaar de een na de andere prachtige recensie ontving en ook nog eens een sterrenregen aan beoordelingen, werd dit literaire meesterwerk drie weken geleden bekroond met De Boekhandelsprijs 2024 en werd eerder deze week in Nieuwsuur bekendgemaakt dat hij op de shortlist van de Libris Literatuurprijs staat. De onzichtbaren staat deze week op nummer #41.

Ook is de internationale bestseller van Delia Owens wederom in De Bestseller 60 te vinden. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer #43. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Eind januari werd bekendgemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Boeken
Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit

Begin vorige eeuw beleeft een wereldberoemde danseres aan de Nederlandse kust de grootste omwenteling van haar leven

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Susan Smit voor het laatste nieuws