Zoeken
'Alles wat beweegt' van Susan Smit na twee verkoopdagen al in De Bestseller 60
In week 10 drie titels van Overamstel uitgevers in de bestsellerlijst

'Alles wat beweegt' van Susan Smit na twee verkoopdagen al in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 6 maart, 2024 om 13:26, aangepast op 6 maart, 2024 om 15:28

Ook in week 10 staat De onzichtbaren van Frank Nellen in De Bestseller 60. Nadat de roman vorig najaar de een na de andere prachtige recensie ontving en ook nog eens een sterrenregen aan beoordelingen, werd dit literaire meesterwerk drie weken geleden bekroond met De Boekhandelsprijs 2024 en verscheen om die reden tijdelijk in een prachtige, gebonden editie. De onzichtbaren staat deze week op nummer 27.

Ook is de internationale bestseller van Delia Owens wederom in De Bestseller 60 te vinden. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer 34. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Eind januari werd bekendgemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was.

Nieuw in de lijst deze week, na slechts twee verkoopdagen, is de nieuwe historische roman van Susan Smit op nummer 43. Alles wat beweegt vertelt het verhaal van de Amerikaanse Isadora Duncan, de pionier van de moderne dans. Wanneer ze zwanger wordt van een getrouwde man, trekt ze zich terug in een villa in de duinen van Noordwijk aan Zee. Hopelijk ongezien door de paparazzi wil ze hier in Nederland haar eerste kind krijgen. Als ongetrouwde vrouw zet Isadora alles op het spel. Deze prachtige historische roman werd zondag 3 maart gepresenteerd in, waar kan het ook anders, Noordwijk bij Boekhandel van der Meer.  

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

 

Boeken
Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit

Begin vorige eeuw beleeft een wereldberoemde danseres aan de Nederlandse kust de grootste omwenteling van haar leven

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Susan Smit voor het laatste nieuws