Zoeken
Geslaagde boekpresentatie van De wijsheid van de heks!
Op donderdag 31 maart presenteerde Susan Smit haar nieuwste boek, De wijsheid van de heks, in het bijzijn van familie, vrienden en pers.

Geslaagde boekpresentatie van De wijsheid van de heks!

Gepubliceerd op 4 april, 2022 om 17:24, aangepast op 5 april, 2022 om 17:01

Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Zo ook tijdens de presentatie. In de prachtige Oranjerie van de Hortus Botanicus in Amsterdam kwamen familie, vrienden en pers samen om Susans nieuwste boek te vieren. Na een mooie inleiding van haar uitgever, Willemijn Peene, werd Susan geïnterviewd over haar werk en idealen door Liddie Austin. Vervolgens gaf Susan zelf nog een emotionele speech waarin ze iedereen bedankte die haar tijdens haar persoonlijke ontwikkelingsreis heeft bijgestaan en bij dit boek heeft geholpen. Niemand minder dan Lilianne Ploumen, de fractievoorzitter van de PvdA, nam het eerste exemplaar in ontvangst. Daarna was het tijd om te proosten en te borrelen. Het was een bijzondere en geslaagde presentatie.

Tijdens de boekpresentatie werd Susan geïnterviewd door onder meer SBS6 en LEF.

 

Boeken
Susan Smit - De wijsheid van de heks
Susan Smit

Wat Susan Smit de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heeft geleerd

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Susan Smit voor het laatste nieuws